Follow Us Facebook Twitter

NEWS

PostNL wint twee Esprix Award voor campagne ‘Succes is Simpel’

Date:2015-04-14 17:01:45

Den Haag, 24 april 2015 - PostNL ontving op 23 april in Amsterdam twee Esprix’s voor de campagne ‘Succes is Simpel’. De campagne won brons in de categorie ‘Business to Business’ en de categorie ‘1-op-1’.Esprix Awards

Volgens de jury van de Esprix Awards is de campagne een unieke, persoonlijke Direct Marketing-campagne. Een slimme combinatie van fysieke en digitale middelen, creatief, kwalitatief en doordacht. 

“Ik ben trots op deze 1-op-1-campagne, waarbij we de combinatie tussen fysieke en digitale middelen op persoonlijk niveau zover hebben doorgevoerd. Dit maatwerk heeft gezorgd voor dit bijzondere resultaat”, zegt René Worp, senior communicatieadviseur van PostNL.

Sandra Costa, manager marketing Bulk & Solutions van PostNL, nam de Awards in ontvangst. “Het succes van de campagne werd ons snel duidelijk toen we direct na het versturen van de DM spontane reacties ontvingen van enkele topbestuurders. Die positieve ontvangst verklaart ook de conversie van 27% bij deze moeilijk bereikbare doelgroep, 7 maal de 4%-benchmark! We zijn enorm trots dat het succes van de campagne nu onderstreept is met deze Esprix”. 

De campagne 

PostNL maakte 300 gepersonaliseerde boekjes over de propositie van PostNL Billing & Document Solutions. Zo ontstonden 300 unieke managementbestsellers van bestuurders van 300 grote ondernemingen. Bij het boekje hoorde ook nog een persoonlijke e-mailing met landingspagina, LinkedIn-uitnodiging en natuurlijk werden de bestuurders ook gebeld. De campagne Succes is Simpel gerealiseerd in samenwerking met reclamebureau Havas Boondoggle Amsterdam.